Sunday, 30 June 2013

LACTO-LITE UNTUK PUASA :)

Assalamualaikum

woohaaa puasa dah nak dekat kan,terasa keseronokan ingin menyambut bulan yang penuh barakah ini...dalam masa yang sama kita hendaklah tetap cekal dah bertenaga dan yang petim abang-abang,dan kakak kakak tetap cantik dan abang tetap jua nampak hemsem,mana taw dulu muka xhemsem,muka akan nampak ceria dan hemsem seperti aron ajis,,TERUJA KAN? hihihi

okey untuk lebih menTERUJAKAN abang abang dan kakak kakak disini sepupu pa lisa ada menawarkan PRODUCT HI-O yang sudah lama diketahui ramai,dan kehebatannya jua turut terserlah serlah..

ANDA ADA MENGALAMI MASALAH

SEMBELIT?
CIRIT BIRIT?
MASALAH PENGHADAMAN?
NAFAS BERBAU&MASALAH GUSI DAN GIGI?
REFLUK ASID&PEDIH HULU HATI?
JANGKITAN SALURAN KENCING?
KERENGSAAN USUS?
PERUT BUNCIT?
JERAWAT,AKZEMA SERTA KAKI BERKULAT?

saya ingin sarankan untuk mencuba product seperti ini,bak kata pepatah,belom cuba belom tahu,dan pepatah melayu ada mengatakan tak kenal maka tak cinta,dah kenal akan jatuh cinta.

tahukah wahai akak akak cun,dan abang abang hemsem,panjangnya usus kita 7 kali tinggi ketinggian kita,dan tahukah lagi,semua penyakit bermula dari perut,kalau perut pun "tak sihat" bagaimana kita nak sihat? sebb tu sy menawarkan kepada akak akak yang jelita dan abang abang yang kacak untuk mencuba product ini,TAKKAN NAK PERUT BUNCIT SELAMANYA KAN? 

PRODUCT PERTAMA:NURICH LACTO-LITEokey biar pa lisa ringkaskan ye,apa intu lacto-lite? lacto-lite ialah,Nurich Lacto-Lite Minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup & Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan anda.Product seprti ini sangat baik,nak nak sekarang dah nak puasa kan..tahu tak,kalau makan product ni,bila puasa pun xpenat,xletih,xlesu..terasa macam xpuasa...

SANGAT SESUAI bagi yang menghidap ganstrik..Untuk yang inginkan badan yang langsing,dan tak ingin lepaskan peluang untuk makan makanan yang anda suka,jangan bimbang,JIKA anda menggunakan product seperti ini,berat badan anda akan kekal maintain..cthnya,andai satu pinggan anda makan,maka satu pinggan itu lah akan di NYAH "keluar" dari perut anda.TERUJA KAN?


KEBAIKAN PRODUCT LACTO-LITE:

-BOLEH MEMBANTU PENCERNAAN
-MENINGKATKAN PERTUMBUHAN BIFIDOBACTERIA
-INULIN (SEJENIS FIBER) MEMBANTU PERTUMBUHAN BACTERIA BAIK
-PERUT SIHAT,BERAT BADAN PUN MAINTAIN
-BOLEH MEMILIKI BADAN YANG LANGSING.


CARA MINUM:

-BOLEH DIMINUM AWAL PAGI@SEBELUM TIDUR
-AMBIK SATU SACHET SEHARI(KALU NAK KESAN LEBIH CEPAT,BG YG XXXL BOLEH AMBIK DUA SACHET,PAGI DAN MALAM,
-CAMPUR DENGAN SETENGAH GELAS AIR DAN SHAKE KAN 
-BANYAKKAN MINUM AIR AT LEAST 8 GELAS SEHARI UNTUK LEBIH BERKESANJIKA BERMINAT BOLEH HUBUNGI

HARGA:RM158
NORISA (0139986709)

No comments:

Post a Comment