Saturday, 26 November 2011

hai saya update ni!

assalamualaikum.


hai.harini saya keseorangan tau.kesian kat saya.rumet saya kuar..dia p UK aka ulu kelang,yang sorang lagi p jalan jalan KL,dan yang dorang lagi p MELAKA,saya sedih,saya hampir mahu menelan printer dan oh tak lupa laptop y berjenama toshiba ini.sedih rasanya.


maka tinggal lah saya seorangan terdampar dan  dipanah petir,disumbat dengan sembilu yang lagi memilukan,malah ditambah lagi dengan hasutan hasutan luka luka duri.


meratap lah saya sendirian di bilik.almari dibuka,makanan di cari satu persatu,cari dan cari dan cari lagi.


maka minumlah saya susu dutch lady yang low fat katanya.kenyang atau tidak itu bukan soalan mulut kepada perut,yang penting sedih itu hilang.maka bermula kerja yang masih belum disiapkan.jari jemari berlari lari dengan betapa kencangnya.lari dan lari dan lari lagi.KBAI!


#salam maal hijrah semoga kita sesama Hamba Allah sesama berhijrah dari satu titik kejahilan ke arah Diredhai Allah.





11 comments:

  1. gile. sekian.



    * tu lha. aku ajak rompak bank td, tak nak -_-"

    ReplyDelete
  2. aku ajak kuar dating tknak! SOMBONG!

    ReplyDelete
  3. fya:kau ker aku yang tengah sawan ni weh hehe

    anon:stakat ajak ajak dinasor takpayahhhh haha

    stalker:kedit tkde.aritu kau kata nak tolong topapkan ahhhh kau memungkiri janji!

    ReplyDelete
  4. minum susu boleh hilang sedih??

    ReplyDelete
  5. ish..jangan la asyik lari ja..

    tak larat nak kejar..ehheh

    salam maal hijrah..

    ReplyDelete
  6. Salam maal hijrah..~
    org kata kalo sedey jgn dok sorang2..maka keluarla amek angin~ ;)

    ReplyDelete
  7. eleh..dia bg no indon mana ntah..LALALA

    ReplyDelete
  8. delacora:kuat weh terus gagah perkasa aku dibuatnya haha


    ila:hahah kau ni aku nk berjoging weh haha


    sal:hahah abeh angin dah aku sedut

    stalker:aritu kata nak cari bibik indooonnnnn

    ReplyDelete
  9. hye syg

    salam maal hijrah

    ke mana kamu?

    ReplyDelete
  10. aku dibilik jer syg boringg tktau nak kata dah syg!

    ReplyDelete