Wednesday, 2 November 2011

wordless wednesday #13

assalamualaikum.

tadi pa lisa sulihani kan..titew kan,aa'h titew kan..time titew drive ferari merah kita kan.tetiba datang si yasry marah2 kat titew.sampai lah  titew terbabas camgini haaaaa.

KBAI!

17 comments:

  1. sayangnye.. drive laju sgt la tu smpai boleh terbalik mcm tu skali..

    ReplyDelete
  2. dah jadi macam set pamerkan titew tengok..


    errrr... titeww???????

    ReplyDelete
  3. hahha..spe srh bwk laju sgt.ingat ni jalan kt oversea nun ke,straight je no belok2.apa daa..kesian lisa sulihani.hahaha

    ReplyDelete
  4. hak3...
    apesai trsadai camtu sekali.
    ngahahaha

    ReplyDelete
  5. salam..

    dasat betul..laju benar kot..:)

    ReplyDelete
  6. aduh....lu pulang konci kete skrg.gua bg pinjam lu wat cmni la...

    ReplyDelete
  7. koya sgt tu yg terhumban cm ni

    ReplyDelete
  8. aisya:takpe nt YASRY ganti y baru punya hahha

    kami:perhhhhh

    rara:eh eh tiru lisa cakap laaa

    stlker:aa'h kesian kat lisa,yasry punya pasal laaa niii

    dayu:abes minyakk weh abes minyak!

    sekamar;hahaha keta abes minyak kak hah yasry punya pasall laa ni haha

    hisam:kau nak pinjam ker cakap jer aku bag hahah

    aimi:hahaha abang yas punya

    ReplyDelete
  9. Err,

    mesti kaki kuda merah tu cramp.



    LALALALALLALALLA

    ReplyDelete
  10. alamakkk..terbabas sudah...lam blog ila cikyet terbabas...ehheheh

    ReplyDelete
  11. anip:apa y ingin kau terangkan anip cu terangkan dengan LEBIH torang kat eden hehehe

    ila:hahha kete xcukup minyak weh

    ReplyDelete
  12. perghh gedik gila ayat..;p

    kereta mahal cmni dibuatnya fuhh mesti kaya gila hehe

    ReplyDelete
  13. perhhhhhh giler ahhhh...

    http://waqheh.blogspot.com/2011/11/tajuk-entri-gua-sama-dgn-titisan-hujan.html

    ReplyDelete
  14. kau kau kau... uwaaaaaaaaaaa. kete aku! dah banyak kali aku kata! tinggalkan si yasry tu.... dia mmg kuat marah! dah dah.. pasal kereta ni.jgn risau nti aku suh budak2 aku towing.. k bai!

    ReplyDelete