Sunday, 22 January 2012

makan nasik dengan beto kusyairi pun best woo

assalamualaikum.

lelaki untuk wanita,wanita untuk lelaki.tetapi tahukah anda wahai wanita @ lebih dikenali para gadis,yang mana kita tahu hatinya begitu lemah.lembut..mungkin sesetengah wanita kalau dilihat dari segi percakapan,cara berjalan ada yang kasar.

tetapi wahai kaum adam yang terpuji dan gagah lagi perkasa..hati mereka tetap lembut sperti kapas.tipulah andai wanita takkan terasa,takkan terluka.tu bukan wanita namanya aku bukan mahu berpihak kepada kaum wanita.aku cuma mahu bercerita pa lisa ni malaslah nk taip panjang panjang

jangan sesekali kamu wahai adam yang hemsem mahupun kacak berani melontarkan kata kata manis ucapan sayang..kenapa? kerna tak semua para gadis AKAN ANGGAP kamu sedang bergurau..mungkin mereka akn anggap bahawa ia satu FAKTA bukan AUTA.

kalau tak sayang jangan ucapkan.takut nanti dia pula yang sayang kan kamu wahai jejaka kacak dan hemsem yang diluar sana.dan bila gadis yang korang suka tu tak layan kamu,dan kamu kata dia sombong.tahukah kamu? dia bukan sombong..tapi dia sedang cuba menjaga hatinya.

lastly,Kalau suka jumpalah walinya.anda sangat sangat lah gentleman jika anda suka dan terus jumpa walinya.insyaAllah andai jodoh tak kemana.KBAI!

21 comments:

  1. Replies
    1. hahaha aku xde yang nak calonkan ahaha

      Delete
  2. kadang2 ada jugak yang nampak main2 tp sebenarnya tak

    ReplyDelete
  3. yes.. sokong 200%... jumpe walinya terus.. baru gentle.. dan wanita itu akan rasa betul2 berharga... yes! best... ehehekk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahhaha betul2 nt kalau ada y p umah kau minang ajak aku naa

      Delete
  4. oh yeke .. cmtu eh.. ok aku nak p jumpa wali dia skrg ..bye ..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiiii kau alippp kemain lagi tau! haha

      Delete
  5. nak jumpa wali siapa lagi ye? huhu... ada 3 lagi kosong ni...

    ReplyDelete
  6. kau jangan macam ni la lisa.. nanti aku sayang kau karang..

    amacam.. sampai ke hati kau tak? wkwkwkwwk

    ReplyDelete
  7. entri pha wat aku besemangat!! tak sbar ni! haha

    nak komen!! cantik header...
    nak komen lagi.. cantik DP fb kau.. popeye!

    ReplyDelete
  8. salam ziarah..
    inilah sifir kesempurnaan..
    tidak sempurna seorang manusia andai tiada kejahatan, kesilapan & kekurangan..ini tanda kebesaran..

    nyway alhamdulillah, walinya dah diketemu..
    cuma menunggu masa untuk beradu..
    huhu

    ReplyDelete
  9. itu yg terbai, jumpa wali lg bgs dr jumpe tukang tilik. kuang3


    feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  11. tu la...da sakan nau jumpa je wali.ni tak.usung sana sini.
    tup tup putus.errr

    ReplyDelete
  12. tak ramai lelaki gentle zaman sekarang...
    dah tinggal ciput dah...

    ReplyDelete
  13. macam pernah jadi kat cik Pha jer nih..?

    :)

    ReplyDelete
  14. gua penah main bola ngn bebeto brazil hahaa

    ReplyDelete
  15. damn !


    kau dah pandai buat tajuk tak serupa entri.


    ciss ! ciss !

    ReplyDelete
  16. Aku selalu panggil kawan-kawan perempuan "sayang" tapi mereka paham dengan maksud aku tu...kot.aku ni penyayang orang nyer...hehe

    ReplyDelete