Thursday, 29 March 2012

terkejut ala ala kucing

assalamualaikum


rasa macam betul betul purba bila ada yang tersalah faham,katanya aku ni isteri orang...ya Allah tak ku sangka sebegitu purba wajahku ini.


ada yang kata lagi,muka terlalu matured,agak pelik bila perkataan "terlalu" join sekaki sebaris dengan ayat ni..sebab aku rasa aku tidak lah "terlalu" tua.


kawan aku cakap lagi,,pa kau harus berbangga sebab orang aggap kau matang,HAHHAHAHA.matang ke tua?


ada juga yang terkejut kucing bila taw umor aku yang sebenarnya...mungkin kerana aku terlalu cun dan cun dan menawan agaknya.


bagi aku,umur itu cuma angka..yang penting kita haruslah matang dalam menjalani hidup yang berbukit dan bergunung ganang ini.


bila kita budak jadilah budak budak,bila kita dah dewasa maka berfikirlah seprti orang dewasa.KBAI



17 comments:

  1. entah le. akak tgh bayangkan muka pha mcm gambo profile tu. mmg tua le tu. kah kah kah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehehhehehhee tpi kalu real CUN LAGI kak hahahah

      Delete
  2. orang kata muka aku ni macam dah 35 padahal baru 28!

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaaa aku ingt kan kau dah 40 ahahaha

      Delete
  3. tpi berpikir bukan luaran cikpa..yang dimaksudkan tua tu rupe ko la tu..hahaha..tua sebelum usia..hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cisss BUKAN TUA LAAA MATANG grrrrrrrrrrr

      Delete
  4. cik pa.. kita serupa la.. kadang kan ramai gadis tak caye ngan umur aku.. serius.. lalala.. dorang ingat aku budak sekolah g.. mst ko percaya aku kan..kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapelahh y tersalah tuuuu kena pakai spek dah dia tuu ahhaa

      Delete
  5. aku terkejot ala2 cik pha nampak tikos.. Ohh mak kau~~


    ye la... aku pun mula2 tak caye yang ang baru 20.. ingat kan dah 43.. k bai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhhhhhhhhh 43 tu koo laaaaaa weyh grrrr

      Delete
    2. tolong la pha.... aku baru 17thn k.. this year aku amik spm.. ko jgn ganggu emosi aku .. aku nak focus ni!!

      Delete
    3. ececceccececece xpayahh nakk perasaaan laahh weyhh hish ahhaa

      Delete
  6. ko sape? umur berapa? tinggal kat mana? mungkin dia tertipu dengan wajah profile pict kamu kot pa~

    ReplyDelete
  7. tua banyak pengalaman berharga.


    LALALALALALALALA

    ReplyDelete
  8. tua atau muda..matang itu perlu kan..hehe

    kadang2 y tua pun xmatang lagik..ehhehe

    ReplyDelete
  9. Salam...lama tak menyinggah sini...ok la tu....hehehe

    ReplyDelete