Tuesday, 24 April 2012

dia tak percaya lah

assalamualaikum


*tepat 13.11 pm azan zohor berkumandanng


kawan aku ramai yang tanya..pa semua yang tertaip dibelog kau tu,kau yang taip ker?aku tanya balik..nape?


diorang bukak mulut lalu tanya lagi "ker kau kopi"? sebb lain dari sifat aku.


HAHAHA mungkin mereka fikir aku ni "lemah lembut" dan gemalai maka lain lah dengan sifat ku HAHHA.dengan ini saya jawab sekali lagi,


apa yang tertaip dan tertulis DIBELOG aku ni memang AKU TAIP SENDIRI =)KBAI



14 comments:

  1. klu sifat luaran kau lembut.. aku jatuh hati beb! hahahaha..

    ReplyDelete
  2. haha,soalan luar petala..
    salah satu sbb aku tak suka orang terdekat baca blog aku sbb nie lah..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaha tu lah malu jugak bila org y kita kenal baca belog kita

      Delete
  3. eh takkan la org lain taipkan. ngeh -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha tu lah tetiba rasa nak gaji org jer nk suh tolong taipkan

      Delete
  4. Replies
    1. ada hati nk tambah jd dua ker bang hahahhahaa

      Delete
  5. ramai yg kenal baca blog akak. So, mmg takleh menyorok. Apa yg tertulis ikut mood time itu. Tgh insaf, keluarlah entri keagamaan. Tengah sakit ati, keluarlah entri macam kepala bertanduk. Akak mmg bermasalah untuk main sorok-sorok. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka ayt akak yang kalau marah kepala akan bertanduk ahhahhaa tengah banyagkan ni haha

      Delete
  6. Aku pun mula2 xpecaya

    ReplyDelete
  7. yeyee .. takde makna nak kopipes :)
    menulis dari hati ..

    ReplyDelete
  8. entri ni saya percaya tak copy.

    ReplyDelete