Sunday, 3 July 2011

cara buat belog korang pemes dengan cepat!!

langkah2 nak bagi BLOG korang pemes dalam 1 saat jer..hish! macam tak logik kan? meh nak bagi taw..even blog aku tak pemes kn..bukan pemes y aku kejar..aku wat blog nk abiskn sisa2 cuti aku y masih berbaki hee..sementara menunggu hari ketibaan aku menghabiskn waktu ku kearah y lebih bermanfaat! nie oke langkah2 dier erk...




KORANG KOMEN Y DASYAT2

  • oke y bab komen mengomen nie ade y senstif..ade y ohh terharunya..rupa2 ade y bace entry aku (y tu aku...)nak pemes kan? korang p komen dengan ayat2 pedas..sepedas berguni2 lada..gunalah kejahatan korang..buat si punya belog menanah baca komen korang..dalam satu saat zuuupppp belog korang pemes..KENAPA? sebb komen korang telah di jadi TAJUK UTAMA oleh sipunya belog..SENANG KAN?
KORANG COPY N PASTE TANPA KEBENARAN
  • oke y bb kopi mopi ni..y dasat ade tuu si punya belog berjurai2 entry..tiba2 ade si kopi..tanpa meminta kebenarann.HAH! ni peluang korang!..korang kopi bulat2..pastu korang letak link korang kat SHOUTMIX korang taip jom baca entry y saya kopi..kompom!! zuppp sepantas LRT belog korang pemes..dan sekali lagi korang dijadikan tajuk utama oleh sang punya belog..senang kan? mudah? HAH.HAH.HAH.
KORANG JADI KAKI KOMPLAIN
  • Oke y nie korang kene bekerja keras laa sikit..korang kene kuat mengadu..contah erk:belog A kata belog B "pe kejadah wat entry y ntah pape"..nak ditambah kegegeraman korang kutuk belog dia..korang kate..belog besepah..macam titanic pecah...JANGAN malu..ini untuk kebaikan belog anda! hehhe pepatah kampung batu pernah berkata..kalu malu sampai ketaon depan tak jumpa jalan keluar..
TAJUK ENTRY KORANG YANG..
  • oke y bb tajuk post ni..korang kene HEBAT sikit..kalu nk suh laku cepat belog korang..korang wat tajuk post korang..aku takde dara ke..aku kena pakse nikah ke..aku kena pijak dek korbau ker..aku dah tak teruna ke..komfrom2!! dengan cepat,pantas,laju belog anda menjdi tatapan umum! DAN jangn lupa share kat pesbuk! hehe..
SELAMAT MENCUBA =)
p/s:biar belog korang tak pemes sekrang..kerna dengan 1 komen ia akn berubah menjdi 10,10 ke 100 n bla2 (tak perlu aku taip angka digit itu sampai kesudah lah yer..hehe peace!) Assalamualaikum!

30 comments:

  1. berguna ni entry ni..nk print tampal kat dinding umah..kasi semgat nk buat entry hihihihi

    ReplyDelete
  2. haha memang gile2 punye ayat. perghh memang cari nahas ~ gali kubo ciap2 ^^

    ReplyDelete
  3. ekeke entry mencari maut

    ReplyDelete
  4. sangat comel entry ini.. macam ada pengalaman je cik pha..kekeke..

    ReplyDelete
  5. hahaha.. yg tu mmg pantas berdesup... amat berguna benarr entri ini hehehehe..

    yg laki plak ngaku "apa aku heran ngan teruna???????"

    konpem masuk paper terus,silap2 kt astro pn tayang

    ReplyDelete
  6. Komen kutuk,buat entry kutuk blogger femes,comfirm traffic naik

    ReplyDelete
  7. huhu..memang akan betul2 pemes nanti..x psal2 org keja bawak pistol..hahaha

    ReplyDelete
  8. nih yang buat aku nak cepat-cepat mencuba nih..kut2 aku leh glamer dengan cara tuh..

    best2!

    ReplyDelete
  9. @tapik taksub laar kau tampal didng haha bek kau tampal kat pokok klapa hehe

    ReplyDelete
  10. @Solihahazahar hehehehee memang cari nahass..dah tenggelm dek tanah dah

    ReplyDelete
  11. @Anif Abdullah uitt! tade2..tede2..saya budak bejurus hehe

    ReplyDelete
  12. @niena shopping2u tayang kat astro?? idea y BERNAS..astro suka tayng cite sama..pemes semakin cepat hehee

    ReplyDelete
  13. @tieykah bb kutuk mngutukk mmg buat ramai y makan hati kn?

    ReplyDelete
  14. @syrupmasin syrup terlebih garam LAGI hebad hee

    ReplyDelete
  15. @ain revival betoi2 pistol dibawa untuk keselamatnn hehe

    ReplyDelete
  16. @ghost writer cubalarr mane taw tiba kau berubah jadi hantu y lebih hebat hehe

    ReplyDelete
  17. aku nak buat buku lah pasal ni kau memberi idea y baik hehe

    ReplyDelete
  18. aku banyak belajar dari entry kau nie bermanfaat betoi2

    TERBAIK!

    ReplyDelete
  19. hahahaha .. memang cpt femes .. tp kurag digemari la .. :D

    ReplyDelete
  20. haha.xmo la..kin tkt ja tue..haha

    ReplyDelete
  21. okok.. entri ko berguna.. kejap lagi aku nak letak tajuk.. "aku suka blog "blog ni aku punya,kau ade?" boleh?

    ehehe.. gurau je.

    ReplyDelete
  22. @Adanahhahhaa sukaa AA wat laa cepat gak aku pemes hehhe

    ReplyDelete
  23. @tiefazatie hish jnagn takutt tak cuba tak tAW hehe

    ReplyDelete