Sunday, 17 July 2011

jangan kutuk2 boleh tak?

Assalamualaikum warga bumi.
aku tak suka kalu kau kutuk2 y melibatkan negeri aku.KALU tak suka takpayah nk kutuk ker ape.ade kami2 kutuk negeri kau ke cik adik oi? adoyai! dari duk kutuk2 negeri orang laen,bek tambah amalan.dari duk tambah dosa kutuk mengutuk2 nie.manusia macam ni lah,dicampak kelangit tiada kesan.dilempar kebumi pun tak de erti..tak payahlah nk cakap klantan macam ni,klntan pun bla,bla, Allah..kutukan y membangun takpe,nie kutukan y memalukan diri sendri hmm..takpelah adik manis.Allah bagi tangan taip lah ye sesuka hati..takpe orang y membaca semuanya TAK terasa..






p/s:ape y kita taip,ape y kita luahkan kt pesbuk@blog arini akan dipersoalkn oleh Allah diakhirat nt! peace!

17 comments:

  1. biarlah dia LEBIH,sebb tu kutuk mengutuk ni

    ReplyDelete
  2. meh link..
    akak nak baca la entry kutukan dia tu..
    boleh buat modal entry malam ni..:

    ReplyDelete
  3. meh bagi link dia..aku marah balik.hehhe

    ReplyDelete
  4. cik adik ?

    So, kompem bukan aku..HAAHHAHAHAH

    ReplyDelete
  5. erm.... nk buat camne, biar je lah dia... erm, akak pn org kelantan gk..mmg terasa bla negeri kta dikutuk tpi...tu lah, satu hri nnti dia akan dpt jdh ngan org kelantan tgk la nanti hehehe

    ReplyDelete
  6. btol2 xyah la nk kutuk2 ngeri org..
    best dapat follow blog ni :)
    kalau free singgah la ke blog saya, bg comment and nasihat.
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. huhu sabo ye..
    akoo mintak maap kalo penah tkutuk klate.
    hee
    lain kali tanak buat dah.

    ReplyDelete
  8. @akoohahhaaha no hal dimaafkan hee

    ReplyDelete
  9. haha. jangan layan anasir2 tuh ..:)

    ReplyDelete
  10. haha. jangan layan anasir2 tuh ..:)

    ReplyDelete
  11. dia kutuk negeri? wahh tinggi semangat kenegerian dia.. sape? meh kita bom dia reramai

    ReplyDelete