Thursday, 30 June 2011

kenangan trial

Assalamualaikum :) arini aku bangun awal lagi dalam pukul 4.20am.heee dulu bukan bangun pukul 4..tapi tido pukul 4..study bagai nak rak..pernah dulu..taim aku trial spm..punya la study2,study.kebetulan kawan aku si Asma dtang melabuhkan tirai dirumah aku..dia stay kt ostel...aku ajk dia bermlm kt umah aku..malam tu study2 sampailah otak aku dah xleh berfungsi baru tido..kekesokan paginya jeng2,jengg...jeng...dan jeng2,aku hampir terbbas subuh aku..sedar2 tengok2 6.45am..bayangkan taim tu mak+ayah aku dh takde kat rumah,bas aku pulak dah terlepas..baju sekolahnya tak bergosak ape lagi seryes mmg taim tu dah blur giler..taktaw nk cakap ape..aku taim tu tak kesah dah pukul berapa..y aku kesah EXM AKU! pk punya pk..kebetulan kat umah aku nie ade motor y boleh berfungsi lagi..jadi aku tibai jer motor tu..nk tak nak..aku kena p jugak..last2 aku drive motor tu n then ambik teksi..taim tu jam sudah menunjkkn pukul 7.45am cuak giler..si Asma tak abeh2 duk bla2,bla,bla duk kaji ilmu y ade dalam buku..aku? aku sedang menikmati keindahan pagi y begitu hening tatkala burung sedang terbang dngan bebas diawan biru..kereta berpusu2 mengeluarkan asap hitam..mstilah hitam kan? ade ker asap kaler pink? erk.. bila sampai jer sempat lagi jeling buku..padahal otak taim tu dah blur dah,..bila masuk bukak paper ..adoyai badan lemah giler...aku jawab ape ya aku taw..y aku tak taw aku letak tepi..nk jawab y taw jer dulu..alamak..blur giler,yelah ngantok berapa jm jer tido..mata penat,badan penat..kebetulan kedudukan meja aku last sekali n kipas berkepala tiga terpacak dibawah kepala aku..lagila aku bez zzzzzzz..malu?hehhe sekolah semua perempuan rasa malu tu kurang malah nafsu tido aku semakin melonjak2 ahha..
oh! ini bukan aku..aku pakai tudung heee
seperti y aku duga..aku tewas..tewas..tewas dek mata y begitu degil untuk menutup jua..lalu bermula episod mimpi dibangku hehhee..tido punya tido..siap bermimpi ape lagi..ape y aku mimipikan tu takpayahlaa yer nk ditaip kaan..tiba2 kang ade lak y muntah darah bace entry aku y panjng kebawah nie hahaha,exm oh exm! sebelom aku melabuhakn tirai menutup entry nie aku kasi 1 pic pelik.aku taw korang nie giler akan kepelikan
heee ^___^V
motor y dibaluti benang,ni laa motor y aku guna tu hehehe jangan percaya!


p/s:bukan kuantiti y dicari..tapi kualiti..ape guna balajr smpai kepagi..tapi bila nk jawab exm lesu+kesu.kbai peace2!

12 comments:

  1. Rindu nak study!

    Tak sabar nak balik belajar:)

    ReplyDelete
  2. awal bangun tahajud ke? hehe

    ReplyDelete
  3. skolah perempuan? sekolah ape?

    ReplyDelete
  4. wakakakaa..

    saty up sgt pun tak elok tau !

    ReplyDelete
  5. @akifhmm 1jam kot haahaha lupaa aa

    ReplyDelete
  6. @tieykah rindu nk study balik? hahahaa loni tengoh cuti..nok cuti puah2 dulu

    ReplyDelete
  7. @ahmad faris kat klate tak byk skoloh perempuan pk2

    ReplyDelete
  8. @Bigdaddyz dari hidup sampai lah mati ilmu nie takkn habiss hee

    ReplyDelete