Wednesday, 17 August 2011

bila senah dan jah berbual

assalamualaikum peace2! perbualan ini telah dirakam di kampung jah dan senah.kampungnya diberi nama kampung berangin bertiup kencang.


jah:senah..oo senah.kau nt nk cari laki nk buat asben y macamana senah..?


senah:jah! kau soalaann..aku mesti laa nk y romantik alaa macam seth tan tu dalam cite nora elena tuu kiut sangat jah..aku suka.suka.romantik jah! kau pulak jah?


jah:senah aku nak y penyabar macam ADAM dalam cite ADAMAYA tu senah....lagi2 senah takkan romantik jer kot..


senah:hah! nak y kiut macam orang korea..suka aku jah.dapat y kiut setahun aku tak tido jah!


adakah ini pilihan anda? untuk sehari boleh.tapi untuk selama2nya? boleh ke?pilihlah lelaki y boleh memimamkan solatmu.y boleh membimbingmu kejalan y diredaiNYA..


p/s:lelaki y betul2 mencintaimu.dia takkan menyatakan cintanya kepadamu sebelom kau disuntingnya.kenapa? kerana takut.takut kalau2 dia bukan pemilik tulang rusuk mu.

26 comments:

  1. rupa hanya satu kelebihan yg sekadar pinjaman...;)

    ReplyDelete
  2. haa aku nm pmpuan yg mcm heliza .. comel ..sejuk mata memandang ..tp tak yah menyanyi hahahaha
    demand betul aku kan har har har :D

    ReplyDelete
  3. wahhh
    selera senah n jah
    high class
    hahahaha

    ReplyDelete
  4. amboi berselera sakan taste jah ngn senah ni
    hahahhahaha alamatnya tak kawen la sape tk de ciri2 y senah dan jah nak ni

    ReplyDelete
  5. terbaik betul pilihan jah ngn senah ni

    ReplyDelete
  6. cinta dalam diam itu lebih sweet :)

    ReplyDelete
  7. betul tu...

    kita mesti nak lelaki macam jah n senah tu tapi kita kena ingatkan...lelaki yg benar2 kita xkan luah dia cinta n syg kita selagi kita bukan milik dia yg sah...

    like this entry...;-)

    ReplyDelete
  8. pengaruh drama samarinda teruk senah dan jah ni, betul, carilah yang beriman dan boleh mengimamkan solat,,,dunia akhirat selamat insyaAllah

    ReplyDelete
  9. btl3... girl skrg mmg 2 lh pilihan dy bler tnye nk suami yg cm ner... :)

    *sy nk yg style cm mat rempit blh x :P *

    ReplyDelete
  10. err... aku nak lisa surihani atau layana jasmay je... huhu... demand tinggi macam la aku femes dan hensem! hahaha

    ReplyDelete
  11. nabi yg sepatutnya dijadikan idola kan.

    ReplyDelete
  12. like ! tp rmai btol skrg suke si seth tan tu.. mcm2 laa

    ReplyDelete
  13. jah dengan senah tu comel mcm nora elena, cantik mcm maya ke ?

    ReplyDelete
  14. betol2......tp manusia skrg dah lupa semua itu kan

    ReplyDelete
  15. pergh.. g2 rupernyer...

    jom berdoa?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

    ReplyDelete
  16. nice entri.
    tapi dapat lelaki macam adam pun memang best~ he

    ReplyDelete
  17. pha,romantik nyo entry mu kali ini

    wah!blog bermuka baru

    ReplyDelete
  18. wahh..mcm2 ye kehendak jah ngn senah tu

    ReplyDelete
  19. nk laki mcm seth tan.. nk laki mcm adamaya.. nk laki mcm korea.. tp brapa rmai yg mendambakan suami sprt Rasulullah...

    kan...

    ReplyDelete
  20. semoga tuan blog diketumakan dengan lelaki yg boleh mengimamkan solatmu kelak.. amin.

    ReplyDelete
  21. carilah orang yang mencintai dirimu..:)..usah dipandang paras rupa kerna ia binasa jua waktu akan datang..yang sentiasa kekal adalah senyuman, layanan superb dan jiwa yang baik..

    ReplyDelete