Monday, 8 August 2011

cara-cara untuk menghilangkan rasa boring

assalamualaikum peace2!  arini aku nk bagi tip nk menghilangkan keboringan..tip yang amat tak berguna untuk diguna untuk semua orang.setiap manusia akan mengalami waktu2 murung,boring,sedih..dan taktau nk wat ape..hah! ni y aku nk bagi tip nie.

bercakap sorang2
  • yang bercakap sorang2 ni bagus ni..korang ingat kalu bercakap ngn orang laen tu dah cukup bagus? tidak.tidak.bercakap sorang2 lagi bagus dan mencabar..kenpa mencabar? yelah mencabar pemikiran kita..selalunya kalu kita bercakap,ade y balas..ni kita y tya kita balas..bagus ni untuk pergerakan otak+pemikiran..dan boleh menambahkan kesihatan pemikiran otak kita..anda patut cuba! dan sekali gus boleh menghilangkan rasa kemurungan y menikam kalbu itu.
terjun bangunan
  • y ni bgus jugak nie..boleh menguji tahap badan kita "senipis" mana badan kita boleh terapung di awan-awangan..anda patut mencuba! kalu anda maut..ape nak dikata..tp kalu anda masih bernyawa..andalah generasi spiderman masa kini..ini bagus yer..boleh menghilangkan kemurungan anda..dengan terbang kesana kemari..bagus ye.
buat-buat gila
  • gila merupakan masalah y wujud apabila manusia melakukan sesuatu diluar batasan manusia,y part hilang akal tu letak tepi jap.ini bagus untuk tumbesaran otak kita ye..melakukan sesuatu y luar biasa dari biasa..bagus ni.cthnya manusia makan gunakan tangan..untuk menghilangkan rasa boring disebab selalu guna tgan kita guna siku pulak..nampak? nampak? nampak tak kelainan disana.dengan adanya sebegini boring akan terhapus.
bertepuk tangan
  • ini adalah salah satu cara nk mengeluar bunyi tanpa perlu membeli MP3,MP4,LAPTOP,mahupun radio..dengan bertepuk tangan sahaja ia sudah boleh mengeluarkan bunyi y enak didengar.gunakan kesepuluh2 jari anda,nk ditambah lebih menarik bunyinya lagi anda juga boleh menggunakan  kesepuluh2 jari kaki anda pula...anda akan bepuas hati!
aku rasa cukup lah untuk2 tip y berguna itu yer..nt DR LOVE PA akan kembali lagi untuk musim y akan datang..slamt berbuka,berbukalah kamu setelah azan magrib,bukan azan zohor.akhir kata.majulah sukan untuk negara.khidmat masyarakat ini telah ditaja oleh DR.love pa

39 comments:

  1. sengal kau pa.terbeliak aku baca



    HAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. gua ingat hilang terus rasa murung dia tu... gila ceria jawabnya sekali geng dengan persakit wad gila... ahahaha

    ReplyDelete
  3. bila boring, tak da la cakap sorang2..
    tapi bila stress memang ada la cakap sorang2.. opss

    ReplyDelete
  4. hehehe..
    dah try semua tu..tapi masih lagi boring.
    amacam?

    ReplyDelete
  5. pha,kalu terjun bangunan,xmati kam?

    ReplyDelete
  6. yg no 1 tu boleh kot klu nk ikut..klu yg lagi 3 tu x sanggop

    ReplyDelete
  7. tak berani nak terjun bangunan ;P

    ReplyDelete
  8. afiq:maafkan aku aku tak bersalah

    wan:hahaha bila agi nk bergelar kurang siuman dan makan rambut free di tanjung rambutan? HAHA

    hana:wut? HHAHHAHA apa?

    kak nina: memang bez kak.hya diri sendir jer y tau

    dhiera:opps terlebih sudah HAHAHA takpe paham2 takpelik aku pun cakap pun klu stress aku cakap ngn pokok betik opss! HAHAHHA

    hasnul:abes nk terjum ape?? hahaha cu bg cdangan

    syazwan:ape kate try masuk dalm mesin basuh...mesin tak boring dan tak sempat pon nk rasa boring hahaa

    mek kah:klu mu dok mati mknonyo mu buke ore..hahhaa mu halimunan

    khairul:try laa cuba semuanya berkesan! hahaha

    ReplyDelete
  9. miss:tak cuba maka tak tau HAHHA


    p/s:jangan betoi2 cuba sudah hehe

    ReplyDelete
  10. klu buat2 gila..tak batal puasa ke ekk?
    hahahah

    ReplyDelete
  11. izzar:HAHAHHA buat2 tak batal..hahaha nk tu lebih lanjut nt tyalah uztaz ditb 9 HAHHAA

    ReplyDelete
  12. ni bukan untuk hilang rasa ngantuk..ni cr penyakit namo eh?huhuuhu

    ReplyDelete
  13. hahahahaha
    akan cuba diamalkan
    ekekekke
    thanks folow blog saya

    ReplyDelete
  14. apek:HAHHAHHAA hish berkesan ni untuk hilangkan penyakit haha

    hans: hahahhaa same2 heee

    ReplyDelete
  15. mak owww,


    betul ke cara ni berkesan ?



    ahahahahhahaa

    ReplyDelete
  16. hehehhe..nak tergelak ada la..

    terjun bangunan xnak la..nak buat2 gila ja..ehhehe

    ReplyDelete
  17. tengok2 jadi makin gila..haha

    ReplyDelete
  18. Salam kenal, singgah dan follow sini , jemput ke belog saya ye..

    happy blogging..

    ReplyDelete
  19. hahahahahhaa
    minta2 amalan ini tak mendatangkan kesan negatif

    ReplyDelete
  20. terjun bangunan tu mcm best ja kan ..
    jom try hahaha :D

    ReplyDelete
  21. errrrr... tetiba tak rasa boring dah!

    ReplyDelete
  22. wah tips menarik ni
    tp x mampu nak cuba
    keh keh keh

    ReplyDelete
  23. agak2 la terjun bangunan.......terjun kolam ke...lombong ke,parit ke ok lg kot.huhu

    ReplyDelete
  24. wuahaha..adoii..eh lagi 1 nk hilang boring hantar sms dekat nomor sendiri..bajet macam ramai yg mesej :D

    ReplyDelete
  25. anip:AHHAHAHHAHA Eh jgn kau cuba2 ragu meragui ngan tip aku haha

    ila:hahaha trylaa ne taw leh gnti spiderwomen ker hehhe pemess wooooo

    hj:hahaha gila ni bukan semua y dapat..jarang2 jer y dapt penyakit gila tu haha

    sipengembara: heee sipengemabra lagi hebat kalu cuba semua tip dr love pa HAHAHA

    alip:kau try dulu..kalu masih bernyawa aku join! hahaha

    tukang:HAHHAHAHAH tipu.tipu.tipulahh tu hahaa

    lee:kene tryy berbaloi2 tak caye tryy AA dulu haha

    hisam:bangunan lah satu objek y mempunyai elemen penting buat masa sekarang haha

    syrup:bgus2 ni y aku suka ni kalu ade y support aku dari belakang..nt tip seterusnya dr love pa masukkan HAHAHa

    ReplyDelete
  26. alamak tak tahu nk ikut cara yg mana..hahaha

    ReplyDelete
  27. aida:gunalah semuanya anda pasti takkan menyesal heee

    ReplyDelete
  28. huhu sanggup kau menjadikan aku bahan eksperimen kau .. sob3 T.T

    ReplyDelete
  29. bantu membantu amalan mulia HAHA majulah sukan untuk negara hidup pak alip HAHAHHA


    *seryes maacam tengah ngundi lak aku rasa haha

    ReplyDelete
  30. haha kelakar jer bcer entry ni! funny laah,kih3

    ReplyDelete
  31. alip:ahhahhahaha kurang asam sebb aku,dah terlebih gula hahaha

    amir:hehehe eh aku taip ngn muka ketat taw haha

    ReplyDelete
  32. no 1 tu macam ok lagi..masuk no 2, 3 da tak sanggup..haha

    ReplyDelete
  33. hahaha~ bgus nie...leh praktik la...tp hope cik pha try dulu la ek...:P

    ReplyDelete
  34. syarifah:hehhehhehe ok semua baa try laa dulu takkan menyesal hahaha

    ika:hahhhaa hish saya tkleh try dulu ape kata ika y try hehehe macam wakil kepad kami2 semua haha

    ReplyDelete