Sunday, 14 August 2011

cara-cara untuk membuat roommate anda gila

assalamulaikum! peace2 oke minggu ni DR.LOVE PA nk bagi y sekali lagi tip y sah2 tak berguna kepada anda2 semua.y ni lebih kepada student.tkpe kalu makcik2,mahupun pakcik2 nk try takpe.DR.LOVE PA izinkan..


bergelak-ketawa 

  • untuk membuat rakan roommate anda menjadi tak siuman dengan cepatnya..anda boleh bergelak ketawa berkeseorangan..anda boleh gunakan nada,KAH.KAH.KAH,HEHEHEHE,HAHAHAHA,dan sebgainya asalkan anda bahagia,untuk lebih menrealkan lagi lakonan anda..anda boleh jugak melompat2 sambil ketawa..tp ia harus diingatkan ia harus dilakukan keseorangan! jangan cuba2 ajk roomate anda join!
bermain congkak
  • congkak ni sejenis permainan y memerlukan kepada 2 pemain..tp anda harus lakukan keseorangan.anda harus bermain sorang..time tgh asyik duk main congkak.anda haruslah berpura2 menang@kalah.dengan berpura2 memarahi lawan anda..dengan menganggap ia betul2 wujud..komform! roomate anda akan blah dari bilik tu dalam masa 2 saat! tak pecaya? cubalah!
hantu
  • yang nie mungkin berkesan..sebab kebanyakannya takut pada benda alah nie A.K.A hantu..kalu anda nk suh roomate anda cepat2 jadi tak siuman..anda boleh berlakon watak hantu..berpura2 terbang bak spiderman lagi bagus.tpi harus diingtkan pakailah pakaian y berkaler putih..bukan berkalerful..nt tak berhasil!
lampu bukak+tutup
  • bila roomate anda msuk kebilik anda..and tutup lampu bilik anda..dan bila saje dia melangkah keluar anda bukak lampu tersebut lalu melompat keriangan dengan bernadakan vocal y kuat ber ayatkan "HOREEEEy!" jangan lupa lakukan disiang dan malam hari.untuk melihat keberkesanannya!
cukup rasanya DR.LOVE PA membri tip hari ini..izinkan DR.LOVE PA mengundurkan diri,jangan lupa mencuba kesemua tip2 diatas! mudah-mudahan kita akan perolehi ape y kita hajati! akhir kata..majulah sukan untuk negara! pesanan masyarakat ini telah di taip dengan penuh keikhlasan oleh..DR.LOVE PA

17 comments:

  1. serius pa,aku tak tau nk cakap ape dah ngn kau.memang sengal tahap icu dah kau ni pa HAHAHAHAHAHAHAHHA

    ReplyDelete
  2. hoho... nasib baik tak ada roomate...

    ReplyDelete
  3. Hahahaha...macam tu pun ada...kami dulu duduk setinggan kat kolej uitm shah alam, sampai budak2 serawak semua blah sebab kami ramai sangat....kenangan lama...hehehe

    ReplyDelete
  4. tym dok asrama dlu aku ngn member2 pnah nyamar jdi hantu..sekali ingt yg kena tu takut..dia g pukul kwn ak tu..seb baik cpt2 kitorg ckp ni bukan hantu haha

    ReplyDelete
  5. hehehhe..

    memang boleh jadi gila kalau macam neh kan...heheh

    ila kalau tengah2 buas assingmnt dan study pun boleh jadi gila dengan kawan baik..ehheheh

    ReplyDelete
  6. part main2 hantu tu.. kalau berani buat time tgh malam.. berdiri sorang2 dalam gelap kat dapur.. ada bran?

    ReplyDelete
  7. y part ketawa tu aku brani buat..y laen aku letak tepi hahhaahahaha

    ReplyDelete
  8. kalu aku,aku bunuh pha buleh rumate gtu

    HAHAHA

    ReplyDelete
  9. nak try yg main congkak la hahaha :D

    ReplyDelete
  10. salam...


    hehehehe..terbaik aaaaaaa

    ReplyDelete
  11. tip tip ni macam berbahaya je~ dulu ada roomate yg bukan penyabar, takut kot nak wat sume ni~
    errr..
    tapi sekarang dok sorang.

    ReplyDelete
  12. sure ke rommate bole gile??

    oke mlm ni nk buat... hahahahah :D

    ReplyDelete
  13. hahahahah sah2 kawan tuh akan call spital tanjung rambutan mintak angkut member dia hahahah

    ReplyDelete
  14. nanti dua dua jadi gila... hheheheh


    nanti dua dua jadi gila... hheheheh

    ReplyDelete