Wednesday, 24 August 2011

wordless wednesday #6

assalamualaikum! dah berkali2 aku pk..bagaimana keta tu leh terkepit tang celah2 pokok tu =.=" cu korang pk cu pk..

30 comments:

  1. kereta mainan yang disangkutkan atas pkok bonzai kot ?

    ReplyDelete
  2. aku jetik pha.HAHA.tu buleh dok atah tuh

    ReplyDelete
  3. kereta kecil ku berbunyi,...

    mari lah adik mari naik...

    boleh ku bawak jumpa nenek,,,

    ReplyDelete
  4. lu kena gunakan pemikiran luar kotak utk yakinkan benda itu...

    ReplyDelete
  5. aku rasa accident kot.pastu keta tu terlambung ke ats celah pokok

    ReplyDelete
  6. aku y letak pa,alang duk drift aku pegi lompat kat ats celah pokok tu baru real HAAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  7. kalu atas pokok tu kete mr bean, saya percaya! :)

    ReplyDelete
  8. mcm dkt filem harry potter plak: prisoner of azkaban..hehe

    ReplyDelete
  9. aduh sakit kepala memikir..

    ho..tanjong chat jh..nk mai jale umah ko??hehe mai la

    ReplyDelete
  10. ta ley nk pkr la tyme pose2 ni..hehehhe

    ReplyDelete
  11. tpu kot sbb tayar die clean n clear...xkotor pon ;)kete die cam da lame tp tayar mcm xpnh jejak kat tanah...hihihi pepeanddai je kite ni ;p

    ReplyDelete
  12. bhahaha ! ni mesti kete baru lepas buat aksi stunt ! kahkah . mana dpt niiii . hakhak

    ReplyDelete
  13. H.j: bukan edit lar kot. kalau edit, susah kot nak buat bayang2 pokok yang ada dekat kreta tuu. :)

    macam mana kreta tu kat atas tu sng jaa. tu kehendak Allah. kalau dia berkehendak sedemikian, pastinya berlaku. :)

    ReplyDelete
  14. herhe....xlarat nak fikir dah neh..ngeh3..

    kalau terpelanting..napa duduk elok ja kan..ngeh3..

    xkan orang p letak lak..ehhe

    ReplyDelete
  15. xlarat nak pikir dah neh...nak kata keta tu terpelanting...xkan dia duduk elok ja atas pokok yer..hehe

    pas tu...xkan ada orang letak lak..ehhe

    ReplyDelete
  16. raksasa yang letak kat situ pasal patah hati kalah dengan otomen...

    ReplyDelete
  17. ini hanya lakaran yg nmpk mcm real kot...

    ReplyDelete
  18. kereta kau tu pha ..aku tawu hhaha :D

    ReplyDelete
  19. Photoshop je tu..:) matsaleh kn ske bodo2 kn kita.

    p/s: pha,abg ltk pha dlm bloglist sahabat.slmt hr raya! ;)

    ReplyDelete